Система Orphus

Головна » Підприємства

Друкмаш-центр

Дата додавання: 2012-04-09

Адреса: вул. Волкова, 13-б

Телефон: +38(0522) 35-52-50

E-mail: info@drukmash.com

http://drukmash.com

Центральний офіс Друкмаш-центр

Кіровоградське підприємство ТОВ «Друкмаш-центр» було засновано в 1997 році.

Друкмаш
Макет заводу «Друкмаш»
(фото: галереї Єлисаветград)
Друкмаш
Завод «Друкмаш», 1984 год
(фото: галереї Єлисаветград)
Друкмаш
На заводі «Друкмаш», 1979 год
(фото: галереї Єлисаветград)
Друкмаш
На заводі «Друкмаш», 1989 год
(фото: галереї Єлисаветград)

Підприємство спеціалізується на виробництві засобів пересування для людей з частковою втратою функцій опорно-рухового апарату, а також на виробництві протезів молочної залози і протезно-ортопедичних виробів (корсети-реклінатори для корекції постави, стремена Павлика, розпірки ортопедичні, шини Віленського, устілки ортопедичні, бандажі і пояси-корсети).

Логотип Друкмаш-центр

У 2008 році на базі підприємства був відкритий центр реабілітації жінок, хворих на рак молочної залози. Понад 800 жінок міста Кіровограда отримують такі реабілітаційні послуги: ЛФК, ЛФК-онко, лімфодренажні масажі, психотерапія, ароматерапія, релаксація.

З 1997 року по 2011 рік підприємство виготовило майже 50 тисяч крісел колісних, близько 10 тисяч ортезів для дітей з проблемами опорно-рухового апарату, понад 12 тисяч протезів для жінок з мастектомії, хворих на рак молочної залози.

Сьогодні «Друкмаш-центр» виготовляє 72 модифікації дорожніх крісел з важільним приводом, більше 100 видів протезів та ортезів.

Крім того, підприємство приймає індивідуальні замовлення на крісла колісні з нестандартними технічними параметрами, додатковими зручностями і пристосуваннями, які призначаються лікарями МСЕК.

Керує підприємством директор Шубіна Людмила Володимирівна.

Шубіна Людмила Володимирівна
Шубина Л.В.

Людмила Шубіна в 2012 році отримала орден княгині Ольги ІІ ступеня. ( Орден княгині Ольги - державна нагорода України для нагородження жінок за визначні заслуги в державній, виробничій, громадянської, наукової, освітньої, культурної, благодійної та інших сферах суспільної діяльності, вихованні дітей у сім'ї.[17])

Орден княгині Ольги ІІ ступеня

Підприємство ТОВ "Друкмаш-центр" було нагороджено подякою за розвиток підприємницької діяльності, професіоналізм та активну участь у виставці з нагоди 258-ї річниці заснування міста за підписом міського голови О. Саінсуса.

Подяка

Кількість переглядів: 7404


При використанні матеріалів сайту, гіперпосилання на офіційний сайт http://www.elisavetgrad.ho.ua обов'язкова

  Наверх