Система Orphus

Головна » Підприємства

фірма Ласка

Дата додавання: 2012-05-12

Адреса: вул. Слободянюка, 215, 217

Телефон: +30 (0522) 56-73-80, 56-33-24, 56-74-08, 56-31-06, 56-44-76

E-mail: marketing.fzp@laska.ua

http://www.laska.ua

Торгова марка Ласка

Підприємство громадського об'єднання «Асоціація підтримки вітчизняного товаровиробника» «Фірма Ласка» була заснована в 2000 році на території колишньої маслосирбази. Підприємство було побудовано практично з «нуля». У стислі терміни, всього за кілька місяців, було завершено реконструкцію виробничих корпусів і монтажно-будівельні роботи.

На той час виробництво морозива ПОО «АПВТ» «Фірма Ласка» складалося з:

- пункту прийому молока;

- мийки молочних цистерн;

- варильного відділення;

- фасувального цеху;

- холодильного обладнання;

- лінії виробництва вафельного стаканчика.

Пуск першої виробничої лінії відбувся 07 Червень 2000, була запущена перша лінія по виробництву вафельного стаканчика. Тоді ж «Фірма Ласка» почала випускати знамениті торти ручної роботи під назвою «Святковий».

В наступному 2001 році «Ласка» змонтувала ще 2 лінії по виробництву вафельного стаканчика М6-ОЛВ, а також 2 одиниці обладнання для виробництва морозива-ескімо потужністю 300 кг/год. Через деякий час у вафельному цеху з'явилося ще 3 лінії А2ОВА.

2003 рік став якісно новим етапом розвитку підприємства, коли виробничі потужності поповнилися обладнанням світових виробників. Монтаж лінії італійської фірми Catta-27 Theorema потужністю 12 000 порцій в годину дав можливість випускати морозиво-ескімо європейського зразка. Крім цього, під цю лінію було придбано 2 фрезери фірми Tetra-Pak. Також в цьому році підприємство «Фірма Ласка» розпочала виробництво сімейного морозива на обладнанні польської фірми Shnober.

В кінці того ж 2003 року був розроблений проект подальшої реконструкції потужностей. В результаті, в квітні 2004 року «Ласка» вводить повністю новий цех з виробництва морозива у вафельному стаканчику потужністю 15 тонн на добу.

У 2005 році була проведена реконструкція і модернізація підприємства, продовжилося будівництвом нового корпусу з виробництва морозива, у вафельному стаканчику, ескімо, тортів, рулетів, морозива в брикетик (яке було запущено 2006 рік). Крім цього, було введено в експлуатацію цех з виробництва вафельного стаканчика ще на 6 ліній. У цьому новому корпусі було встановлено обладнання відомих світових виробників Tetra-Pak, Ice-group, Techno-Ice.

Потужність виробництва підприємства є однією з найбільших на території колишнього СРСР. Оскільки вони представляють високоякісні холодильні обладнання вітчизняного та зарубіжного виробництва. Підприємство обладнане сучасним устаткуванням за європейським стандартом, на ньому працюють фахівці високого класу.

Виробничо-технологічна лабораторія відстежує весь процес від отримання сировини до кінцевого продукту. Вона має два відділення: фізико-хімічних і мікробіологічних випробувань. Сама лабораторія і її фахівці в свою чергу атестовані відповідними організаціями.

лабораторія

Продукцію виготовляють виключно з натуральних компонентів: незгущених і сухого знежиреного молока, вершкового масла і цукру. Морозиво торгової марки «Ласка» виготовляють з використанням передових технологій.

В цеху

Впроваджуються нові види морозива - зараз це більше ста видів.

«Фірма Ласка» - це давно вже не просто фабрика з виготовлення морозива. Це складна структура, в якій працює фабрика заморожених напівфабрикатів. На українському ринку продукція цього підприємства представлена торговими марками «Ласка», «Щедров», «Моя бабуся». Нещодавно «Ласка» вийшла на ринок з ТМ «Сонечко», «Папа снек», «Ліга смаку» і «Східні ласощі».

01 липня 2013 року фабрику заморожених продуктів відокремилася від "Ласки".

Торгова марка Щедров Торгова марка Моя Бабуля Торгова марка Сонечко

Досягнення і нагороди за 2007 рік

В конкурсі «Кращий вітчизняний товар 2007 року» «Ласка» перемогла в номінації «Виробництво молочної продукції та морозива» двома продуктами. Це морозиво пломбір «Скарб Флінта» в збитої шоколадної глазурі з вишневим наповнювачем 100 г ТМ і морозиво-сендвіч «MAXIMUSE» з шоколадним печивом 90 г.

Ще одним підтвердженням лідерства стала «загальнокомандне» перемога підприємств ПГО АПВТ на міжнародних спеціалізованих виставках «Світ морозива та холоду» і «Молочна і м'ясна індустрія XXI століття-2007», які відбулися в київському Міжнародному виставковому центрі.

В дегустаційному конкурсі якості морозива «Ласка» взяла участь в чотирьох номінаціях і у всіх отримала нагороди:

- гран-прі - брикет з абрикосовим наповнювачем;

- золоті медалі - морозиво у вафельному стаканчику, «Пікова дама» і торт з морозива ручної роботи «Золоті куполи».

В конкурсі упаковок «Ласка» удостоїлася золотої медалі за упаковку для торта «Наполеон», срібною - за упаковку для морозива «Казковий замок». У конкурсі заморожених продуктів золотою медаллю відзначили пельмені зі свинини і яловичини «Вища проба» і срібною - Бендерки з м'ясом. Медаллю найвищого ґатунку журі нагородило і виставковий стенд фірми «Ласка».

Також отримала відзнаку Міжнародного академічного рейтингу «Золота фортуна» - Золота стела і Диплом якості в номінації «За стабільну якість конкурентоспроможності продукції, яка завоювала довіру споживача».

Досягнення і нагороди за 2008 рік

На виставці «Світ морозива та холоду" і "Молочна і м'ясна індустрія XXI століття» отримані наступні нагороди:

- золото - голубці Щедров;

- золото - морозиво «Гранді»;

- золото - за кращий стенд на виставці «Світ морозива та холоду" і "Молочна і м'ясна індустрія XXI століття»;

- бронза - вареники з печінкою Щедров;

- диплом - на найпрестижніших в країні конкурсах «Загальнодержавна виставкова акція «Барвиста Україна» та Всеукраїнський конкурс-виставка «Кращий вітчизняний товар 2008 року»;

- лауреат премії «100 кращих товарів України» як кращий вітчизняний товар серед мороженої продукції;

- переможець виставки-конкурсу «Кращий товар Кіровограда».

Досягнення і нагороди за 2009 рік

Компанії взяли участь в «Кращий вітчизняний товар 2009 року», в конкурсі «Світ морозива та холоду" і в "Молочна і м'ясна індустрія»:

- золото - морозиво «Ромашка»;

- золото - еклери фірми «Ласка»;

- золото - рулет «Рандеву»;

- золото - хінкалі (ТМ Щедров);

- золото - найкраща упаковка (торт «Арктика»);

- гран-прі - торт ручної роботи ТМ «Ласка-морозиво»;

- срібло - вареники з сиром (торгова марка «Щедров»);

- срібло - морозиво «33 корівки»;

- найкраща упаковка (пельмені Люкс ТМ Щедров);

- срібло - піца салямі (торгова марка Щедров);

- диплом на Загальнодержавній виставковій акції «Барвиста Україна» та Всеукраїнський конкурс - Виставки «Кращий вітчизняний товар 2009 року»;

На даних заходах було відзначено, що морозиво «Ласка» чи не єдине морозиво в Україні, зроблене з натурального молока.

Досягнення і нагороди за 2011 рік

- золото - рулет «Фаворит»;

- золото - морозиво «Про 100% морозиво від Дядечка Пломбір»;

- гран-прі - торт ручної роботи;

- срібло - млинці з сиром та родзинками;

- срібло - голубці з м'ясом;

- бронза - бендерки з м'ясом.

Стенд з нагородами

Сьогодні фірма «Ласка», входить в Асоціацію «Українське морозиво» і є одним з лідерів української індустрії морозива, а також входить до п'ятірки лідерів українського ринку морозива.

Зараз її продукція широко представлена на ринку в усіх регіонах України (це більше 65 000 клієнтів), а також за її межами.

морозиво Торти, рулети і десерти глазуровані сирки

Уже кілька років продукція компаній «Ласка» активно реалізується в Азербайджані, Грузії, Ізраїлі, Казахстані, Молдові, США та інших країнах ближнього і далекого зарубіжжя.

Кількість переглядів: 20690


При використанні матеріалів сайту, гіперпосилання на офіційний сайт http://www.elisavetgrad.ho.ua обов'язкова

  Наверх